Her har jeg blandet kokoskrem med litt kakaopulver, hakkede sjokoladebiter, og litt sukrinmelis. Den sto et par timer i kjøleskapet før servering. Den hadde blitt enda bedre med litt friske jordbær eller bringebær, vil jeg tro! |
Du trenger i grunn bare kokosmelk som har blitt oppbevart kjølig, da skiller nemlig melka seg, og det er det øverste, tykke laget vi er ute etter. Det funker helt fint å bruke kokoskremen fra hjemmelaget kokosmelk, eller du kan bruke butikkkjøpt. Bare ikke kjøp light-varianten. Lag den rett ut fra kjøleskapet, romtemperert funker dårlig.
Sett i gang og pisk...
Det ferdige resultatet er en fluffy, myk kremaktig masse. Nå velger du selv hva du vil gjøre med den. Den kan i grunn erstatte vanlig fløtekrem i mange tilfeller, men den smaker jo selvsagt kokos. Ha den over fruktsalaten, på kaker, i kakao, eller band den med smakstilsetninger og spis den som den er.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar